Cautare

7947 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 craiova" (3.11 secunde)
Primaria Craiova nu mai poate emite nici un fel de autorizatie de construire deoarece Planul Urbanistic General al municipiului a expirat, iar altul nou n-a fost facut inca Orasul Craiova se afla intr-o situatie fara precedent.
Primaria Craiova doreste sa implementeze cu bani europeni un amplu sistem de supraveghere a zonelor publice din oras cu zeci de camere video Municipalitatea a inclus in programul de investitii al anului 2012, aprobat de Consiliul Local Craiova luna trecuta, suma de 120.000 de lei pentru realizarea proiectului tehnic al obiectivului intitulat "Cresterea sigurantei publice din municipiul Craiova prin introducerea unui sistem de supraveghere video".
Guvernul cauta solutii pentru infrastructura fabricii Ford Craiova Guvernul Ponta cauta solutii pentru dezvoltarea infrastructurii de transport rutier, feroviar si fluvial a fabricii Ford de la Craiova.
Ford va investi suplimentar 130 milioane euro la Craiova si are obligatia de a realiza pana in 2025 un total de 810.000 de masini si 1,5 milioane motoare Ministerul Finantelor Publice propune o noua modificare a OUG nr.
din Craiova, care a gazduit Memorialul "Marin Bistriceanu", editia a 6-a, competitie care s-a adresat elevilor de clasa a V-a si a VI-a. ... din Craiova, care s-a impus in finala, scor 2-1, chiar in fata echipei scolii organizatoare. ... Craiova - Sc. ... Craiova - Sc.
Scriu o carte despre Universitatea Craiova, iar momentul cel mai glorios al acestei echipe de fotbal din Romania ramane calificarea in semifinalele Cupei UEFA, editia 1982/1983.
Un fost agent al Sectiei 3 Politie Craiova a fost condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare, politistul fiind gasit vinovat pentru comiterea infractiunilor de luare de mita si inselaciune Povestea in acest caz a inceput in februarie 2010, cand trei soferi au sesizat Serviciul Judetean Dolj al Directiei Generale Anticoruptie (DGA) despre faptul ca un agent de la Sectia 3, mai exact agentul-sef Cosmin Mihai Mitru, i-a oprit in trafic in zona unor complexuri comerciale si le-a cerut spaga ca sa nu ii amendeze.
Regia Autonoma de Termoficare Craiova da liber solicitarilor pentru stergerea penalitatilor dupa 15 aprilie. ... Faptul ca Regia Autonoma de Termoficare (RATf) Craiova s-a decis sa aplice prevederile Legii nr. 175/2010 (care face referire la stergerea penalitatilor) pe ultima suta de metri nemultumeste majoritatea asociatiilor de proprietari.
la Policlinica pentru Sportivi din Craiova, unde a efectuat vizita medicala. ... Daniel Mogosanu a afirmat ca ALRO Slatina nu trebuie confundata cu Universitatea Craiova, chiar daca in lotul sau sunt noua fosti jucatori ai Stiintei si ca isi doreste sa inceapa returul cu rezultate pozitive.
din Craiova a gazduit recent Memorialul "Dumitru Cirimbei"
Calinoiu a precizat ca evazionistii au fost selectati natural de criza financiara si ca Finantele vor sa castige razboiul cu patronul clubului Universitatea Craiova si cu Liga Profesionista de Fotbal. ... Eu zic ca daca ar fi sa raportam 2010 la 2009, clar veniturile au crescut.
Calinoiu a precizat ca evazionistii au fost selectati natural de criza financiara si ca Finantele vor sa castige razboiul cu patronul clubului Universitatea Craiova si cu Liga Profesionista de Fotbal. ... Eu zic ca daca ar fi sa raportam 2010 la 2009, clar veniturile au crescut.
REZULTATE BACALAUREAT 2013 Adevaratul bilant de la Bac: ... Pentru relevanta, am facut aceleasi calcule pentru rezultatele din ultimii patru ani, adica inclusiv anul 2010, ultimul in care Bacalaureatul s-a dat fara supravegherea camerelor video.
Primaria Craiova vrea sa instaleze in oras 55 de monitoare, in valoare de circa 1,5 milioane de euro, prin care sa transmita cetatenilor mesaje si informatii Municipalitatea craioveana vrea sa-si faca propria televiziune prin cablu.
Ce va fi in 2010? Anul politic 2010 va fi, cred, dominat de doua procese. ... Oportunismul va fi caracteristica principala a actiunii PD-L in 2010 si in anii urmatori. ... In plan economic, 2010 va fi anul varfului de criza in Romania.
Cand toata lumea se pregateste de Craciun, in fine, Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010. Proiectul de buget pentru 2010 a fost depus la Parlament, joi seara, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta, au declarat surse oficiale.
Senatul ar urma sa primeasca pentru anul 2010, conform discutiilor de la Ministerul Finantelor, un buget cu 65 de milioane de lei mai mic fata de cel pe care senatorii reuniti in plen il adoptasera.
Presedintele Traian Basescu a trimis vineri Parlamentului o cerere de reexaminare asupra legii privind prelungirea pana la finele lui 2010 a termenului de acordare a contravalorii in lei a trusoului pentru nou-nascuti. ... 5/2010 pentru modificarea art.
Creditat cu circa 35% din increderea publicului si pe fondul victoriei lui Traian Basescu la prezidentiale (50,33% din voturi fata de 49,66% Mircea Geoana), PDL incepuse anul 2010 in forta.
Intre 2008 si 2010, inflatia se va reduce, treptat, pana la 2,5%, iar deficitul bugetar va ramane in jurul a 2% din PIB.
google-analytics.com